Cu cine?

Prof. Univ. Dr. Mihaela Minulescu a fondat scoala jungiana de terapie din Romania, ce numara azi peste 150 de psihoterapeuti acreditati. Profesoara universitara si recunoscuta autoare a numeroase lucrari si studii de referinta in domeniul psihologiei personalitatii si psihanalizei jungiene, intre care "Introducere in analiza jungiana" si "Complexele. Creativitate sau distructivitate?" (Editura Trei). Nu in ultimul rand, este o poeta consacrata.
Dr. Laura Dragan, psihoterapeut analist jungian, formator si supervizor in Asociatia Romana de Psihologie Analitica, membra a Colegiului Psihologilor, indrumator al masteranzilor de psihoterapie analitica. Dupa formarea ca medic si o practica de 10 ani, a urmat formarea ca terapeut, vocatie practicata in ultimii 14 ani. In practica actuala incearca sa imbine cele doua formari si descopera zi de zi cat de mult se influenteaza soma (corpul) si psihicul si cat de important este sa abordezi OMUL ca pe un intreg.
Prof. Univ. Dr. Petru Lisievici, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania ca psiholog principal, formator si supervizor, membru fondator al Asociatiei Romane de Psihologie Analitica si membru al Colegiului Psihologilor. Decan si Director de Departament la facultatile de psihologie si stiintele educatiei din Brasov si Bucuresti, Universitatea Spiru Haret. A introdus pentru prima data in Romania abordarea de consiliere Lifeskills Helping, iar in ultima perioada si-a indreptat atentia catre dezvoltarea abilitatilor de comunicare, percepere realista, clarificarea valorilor si participare sociala.
Psihoterapeut Camelia Boanca, psihanalist International Association for Analytical Psychology, membru direct IAAP Zurich, membru Jung Society of Washington si reviewer in British Medical Journal. In ultima perioada a sustinut pentru Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" workshop-uri cu aproximativ 50 de persoane, in cadrul proiectului european cu titlul "Excelenta stiintifica, cunoastere si inovare prin programe doctorale in domenii prioritare."
Diana Tache, acreditat consilier de orientare analitica, membra ARPA si a Colegiului Psihologilor. Este psiholog jungian, cu simtul umorului, cu o personalitate vesela si optimista, cu spirit intreprinzator si autonomie, dublate de 11 ani de experienta in domeniul comunicarii si al relatiilor publice. In afara terapiei de cabinet, este preocupata de modalitatile prin care poate sprijini optimizarea si dezvoltarea personala. In ultimii ani, a coordonat implementarea unui program de Dezvoltare personala in 3 pasi. Succesul programului a fost urmat de modularea lui in functie de necesitatile individuale si de categoria de varsta a participantilor.
Monalisa Teodorescu, psihoterapeut analist, membra ARPA si a Colegiului Psihologilor. Psiholog si psihoterapeut analist, este orientata spre oameni si spre rezultate. Perceputa ca un element de stabilitate in grup, are abilitati bune de analiza si sinteza. Este un psihhoterapeut sociabil, responsabil, entuziast si un bun motivator. In afara Cabinetului Individual, in colaborarile clinice a dobandit experienta lucrand in cadrul clinicii de psihoterapie ESA si in Centrului Medical Regina Maria, lucrand terapie individuala pe tulburari anxioase, depresie, alcoolism, dependenta de tutun.